Ring til os på  27580747

  Fri fragt ved køb over 1000 kr.

Om os

By Gravesen er en webshop som vil sælge moderigtig tøj, sko og accessories til kvinder med former, både til hverdag og til fest.

Vi vil ikke bare "sælge et par jeans", men sælge redskaberne til hvordan man som curvy kvinde kan udnytte sine former på en smuk, elegant, sexet og moderigtig måde.
By Gravesen går ind for at man som curvy kvinde ikke skal købe tøj for at gemme sine former væk, men at man i stedet skal "embrace your curves" hvor man uanset størrelse, sagtens kan købe tøj som er figursyet og viser ens former frem, i stedet for at pakke dem væk!

I vores verden giver det ikke mening at modetøj kun er til de størrelser der defineres som "normale størrelser", i vores verden er den normale størrelse den størrelse man er tilpas med og derfor skal der kunne leveres moderigtig tøj til alle størrelser, så man ikke skal nøjes.

Vi arbejder på højtryk på at være opdateret omkring de nyeste trends og styles, derudover følger vi hele tiden med på de sociale medier, for at kunne give dig det bedste udvalg af curvy fashion.

DRESS FOR YOUR SHAPE, NOT YOUR SIZE!